Cartofi pentru fermă gătiți lent
Cartofii de fermă gătiți lent necesită aproximativ 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 242 de calorii , 6 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați fâșii de bacon, cremă de brânză, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Slow Cooked Applesoce , Slow Cooked Corned Beef and Varza și Slow Cooked Beef Chili .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant, amestecând din când în când.
Scoateți cu o lingură cu fantă; se scurge pe prosoape de hârtie.
Scurgeți picuraturile, rezervând 1 lingură.
Pune cartofii într-un 3-qt. aragaz lent. Într-un castron, bate crema de brânză, supa, laptele, amestecul de dressing și picuraturile rezervate până se omogenizează; se amestecă în cartofi.
Gatiti, acoperit, la foc mic 7-8 ore sau pana cartofii sunt fragezi. Deasupra cu ceapa verde.