Cartofi Olandezi La Cuptor
Cartofii olandezi la cuptor durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de frunze de pătrunjel, piper, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cuptor Cu Microunde Cartofi Olandezi, Olandeză Cuptor Hoecakes, și Carne De Vită Olandeză.
Instrucțiuni
Preîncălziți un foc de lemne sau un grătar de cărbune în aer liber la foc mediu.
Într-un cuptor olandez așezat pe grătarul grătarului sau direct pe jarul focului, gătiți slănina până când este crocantă.
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt transparente, aproximativ 5 minute.
Puneți cartofii într-un bol mare de amestecare.
Adăugați pătrunjel, sare condimentată și piper, după gust.
Se amestecă bine toate ingredientele. Puneți cartofii în cuptorul olandez și adăugați apă și unt. Gatiti, acoperit, pana cand cartofii se rumenesc si se inmoaie, aproximativ 20 de minute.