Cartofi noi cu ceapă și cârnați picante

Cartofii noi cu ceapă și cârnați picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardeii spiralizați ai mamei, ceapa și cartofii cu cârnați, Cârnați Prăjiți Cu Cartofi, Ardei Și Ceapă, și Cârnați Picante Ragu Nachos Cu Ceapă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură.
Așezați grătarul pe grătar.
Combinați 3 căni de apă, muștar Dijon și următoarele 5 ingrediente (prin frunze de dafin) într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați cartofi și ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 12 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute în lichid de gătit; scurgere.
Tăiați ceapa în jumătate.
Pătrundeți fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați cartofii și ceapa în tigaie și acoperiți cu spray de gătit.
Așezați tigaia pe grătar peste partea neîncălzită a grătarului; acoperiți grătarul și gătiți timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați și sotati timp de 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați cârnații, amestecul de cartofi, pătrunjelul și sarea într-un castron mare; aruncați ușor.