Cartofi la grătar fantastici
Cartofii fantastici la grătar sunt o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto-ovo . Această rețetă conține 4 porții, cu 201 de calorii , 7 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de 4 iulie . Această rețetă de la Allrecipes are 7 fani. Un amestec de ardei gras, boia de ardei, ciuperci champignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 83% , acest fel de mâncare este uimitor. Cartofii umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) , cartofii Brabant la cuptor și carnea de vită conservată la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu-mare; ungeți ușor grătarul cu ulei.
Tăiați două bucăți de folie de aluminiu de 30x45 cm și îndoiți-le în jumătate pentru a crea două dreptunghiuri de 30x23 cm. Pulverizați o parte a fiecărei bucăți cu spray de gătit. Aranjați cartofii peste o foaie de folie pregătită, într-un model suprapus, lăsând 5 cm liberi pe toate laturile.
Presărați cu ceapă, ardei gras verde, ardei gras roșu și felii de ciuperci. Condimentați cu sare, piper, fulgi de legume și boia de ardei după gust. Adăugați untură cu conținut redus de grăsimi.
Așezați a doua bucată de folie peste cartofi cu partea unsă în jos. Sigilați marginile creând mai multe pliuri; faceți 4 până la 6 găuri în partea de sus pentru a permite aburului să iasă.
Gătiți pe grătarul preîncălzit până când cartofii sunt fragezi, 20-30 de minute.