Cartofi La Cuptor Cu Vin
Cartoful la cuptor cu vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 248 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $1.08 pe portie. Un amestec de sherry de gătit, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Pulpe de pui coapte în vin roșu, Halibut la cuptor cu lămâie și vin, și Anghinare la cuptor cu lămâie și vin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Faceți mai multe tăieturi transversale peste cartof, la aproximativ 1/2 inch distanță și nu chiar până la capăt.
Puneți jumătate dintr-o felie de ceapă și o bucată de unt în fiecare tăietură.
Așezați cartoful pe o foaie de folie de aluminiu și formați un castron.
Turnați vinul de gătit peste cartof și pliați folia pentru a sigila, întorcând capetele ca o barcă pentru a împiedica scurgerea vinului.
Așezați cartoful pe o foaie de copt și coaceți timp de 50 până la 60 de minute, în funcție de dimensiunea cartofului. Când ați terminat, tăiați folia și acoperiți cu toppingurile preferate de cartofi sau doar sare și piper.