Cartofi Italieni La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii italieni la grătar. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica dressing, piper, cartofi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian, Cartofi Italieni, și Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în diagonală în felii groase de 1/4 inch.
Se presară sare și piper; așezați într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați 3/4 cană de pansament, agitând pentru a acoperi.
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Scurgeți cartoful; așezați pe raft. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 20 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional și ungându-se cu pansamentul rămas.