Cartofi gratinați și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii gratinați și șunca. O porție conține 281 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Un amestec de cremă condensată de supă de țelină, șuncă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Gratinati, Cele Mai Bune Cartofi Gratinati, și Cartofi Gratinati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii în mai multe vase și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Se curăță dacă se dorește și se taie cubulețe.
Așezați aproximativ 6 căni de cartofi în fiecare din cele opt unse de 13 in. x 9-in. vase de copt.
Adăugați aproximativ 3-1 / 2 căni de șuncă cubată în fiecare fel de mâncare.
Într-o aceeași Ceainice, combinați supa, făina și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați brânza, piperul și ardeiul. Reduceți căldura și gătiți până când brânza este topită.
Se toarnă aproximativ 2-1 / 4 căni de sos în fiecare tigaie. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți 5-10 minute mai mult sau până la bule.