Cartofi Franțuzești Au Gratin

Cartofi Franțuzești Au Gratin
Cartofi franțuzești Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de lapte, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi franțuzești Au Gratin, Gratin Dauphinoise (Cartofi Franțuzești), și Ușor tigaie franțuzești cartofi gratinati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 2 litri, superficial, cu spray de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt doar fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească oarecum.
5
Puneți laptele și făina într-o cratiță mare și amestecați până când făina este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se adaugă usturoiul și cimbrul și se încălzește la foc mediu-mare, amestecând constant, până când amestecul ajunge la fierbere și se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se scoate de pe foc, se aruncă crenguta de cimbru și se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați 1 cană de brânză și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Aranjați jumătate din cartofi în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Se toarnă peste jumătate din sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
11
Adăugați cartofii rămași și acoperiți cu restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Se presară cu brânza rămasă și se coace timp de 25 de minute, până la barbotare. Se pune sub broiler și se fierbe la înălțime până când blatul se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
13
Se servește fierbinte.
14
Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista