Cartofi Fingerling cu semințe de dovleac Romesco
Reteta Fingerling cartofi cu semințe de dovleac Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,49 USD pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, piment de la vera și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu Romesco, Salată de Kale masată cu cartofi dulci și sos de semințe de dovleac, și Cartofi Romesco.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii la foc mare timp de 5 minute.
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi înjumătățiți cartofii pe lungime.
Într-o cratiță mare, combinați roșiile, usturoiul, șalota, pudra ancho chile, pimentn și apa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 25 de minute, apoi se transferă într-un robot de bucătărie.
Adăugați semințele de dovleac și 1/4 cană de ulei și piure. Condimentează romesco cu sare.
Între timp, preîncălziți o grătar mare din fontă pe grătar. Într-un castron, aruncați cartofii cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare. Când grătarul este foarte fierbinte, adăugați jumătate din cartofi într-un singur strat, tăiați părțile în jos. Gatiti-le la foc mare pana se rumenesc, 10 minute. Întoarceți cartofii și gătiți până când cojile se rumenesc în pete, cu 5 minute mai mult.
Transferați cartofii într-un platou. Gatiti cartofii ramasi. Alternativ, Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați cartofii tăiați cu fața în jos pe 2 foi de copt. Prăjiți aproximativ 25 de minute, schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când cartofii se rumenesc.
Stropiți cartofii cu o parte din sosul romesco și serviți, trecând sosul rămas la masă.