Cartofi Fingerling cu semințe de dovleac Romesco

Cartofi Fingerling cu semințe de dovleac Romesco
Reteta Fingerling cartofi cu semințe de dovleac Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,49 USD pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, piment de la vera și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu Romesco, Salată de Kale masată cu cartofi dulci și sos de semințe de dovleac, și Cartofi Romesco.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii la foc mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi înjumătățiți cartofii pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Într-o cratiță mare, combinați roșiile, usturoiul, șalota, pudra ancho chile, pimentn și apa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 25 de minute, apoi se transferă într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați semințele de dovleac și 1/4 cană de ulei și piure. Condimentează romesco cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
RomescoRomesco
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Între timp, preîncălziți o grătar mare din fontă pe grătar. Într-un castron, aruncați cartofii cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare. Când grătarul este foarte fierbinte, adăugați jumătate din cartofi într-un singur strat, tăiați părțile în jos. Gatiti-le la foc mare pana se rumenesc, 10 minute. Întoarceți cartofii și gătiți până când cojile se rumenesc în pete, cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați cartofii într-un platou. Gatiti cartofii ramasi. Alternativ, Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aranjați cartofii tăiați cu fața în jos pe 2 foi de copt. Prăjiți aproximativ 25 de minute, schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când cartofii se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Stropiți cartofii cu o parte din sosul romesco și serviți, trecând sosul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista