Cartofi Festonați Rapid

Cartofi Festonați Rapid
Cartofii Festonați rapid ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 2. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 429 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Paști va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, piperul, cartofii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi Festonați, Cartofi Festonați, și Cartofi Festonați.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați brânza, sarea, sosul Worcestershire și piperul. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați cartofii într-un 1-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu sos de brânză. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 25 de minute. Descoperi; coaceți cu 20 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Se presară cu boia, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista