Cartofi dulci și caju Korma peste orez de nucă de cocos

Cartofi dulci și caju Korma peste orez de nucă de cocos
Cartofi dulci și caju Korman peste orez de nucă de cocos ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 422 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, sare, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci și caju Korman peste orez de nucă de cocos, Brânză Paneer într-un sos aromat de nucă de cocos de caju (Paneer Korma), și Cartofi dulci și ananas korma.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti orezul, aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă orezul și se gătește, neacoperit, timp de 5 minute. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Puf cu o furculiță înainte de servire.
3
Pentru a pregăti korma, în timp ce orezul gătește, încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ghimbir, coriandru, garam masala și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați cartofi dulci, 1 cană de apă, roșii și 3/4 linguriță de sare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când cartoful dulce este fraged. Se amestecă coriandru, pastă de chile și tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Serviți korma peste orez și acoperiți cu iaurt și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista