Cartofi dulci și albi prăjiți cu alune
Cartofi dulci și albi prăjiți cu alune este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 301 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, cartofi roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Muguri De Mazăre, Pesto Și Alune, Ardei Dulci Prăjiți Și Morcovi Cu Portocale Și Alune, și Piure de cartofi albi și dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și curățați cartofii dulci și cartofii roșii.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 inch. Puneți într-o tigaie de 2 inci adâncime de 12 pe 17 inci.
Adăugați usturoiul și 1/4 cană unt topit.
Coaceți într-un cuptor de 475 timp de 45 de minute, întorcând legumele cu o spatulă largă la fiecare 15 până la 20 de minute. Apoi amestecați alunele.
Continuați să coaceți cartofii până când sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse și marginile lor sunt bine rumenite, aproximativ 20 de minute (30 de minute dacă sunt reci); întoarceți ocazional bucăți cu spatulă largă. Se amestecă restul de 2 linguri de unt topit.