Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru (Vegani, Fără Gluten, Fără Nuci, Fără Soia)

Cartofii dulci prăjiți cu cimbru (vegani, fără Gluten, fără nuci, fără soia) sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cimbru, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 aprox.
Tăiați cartofii în bucăți de 3/4 inch. Tai și arunc capetele, dar nu le decojesc (după ce le-am clătit bine, desigur!).
Se toarnă 2 linguri de ulei în fundul unui vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci sau o tigaie de dimensiuni similare.Aruncați cartofii dulci și presărați-i cu cimbru, sare, piper roșu și usturoi.
Stropiți uleiul rămas deasupra și amestecați cartofii până când sunt bine acoperiți cu ulei și condimente.
Coaceți cartofii timp de 35 până la 45 de minute, în funcție de dorința dvs tenderness.Be asigurați-vă că verificați la fiecare 15 minute și dați-le o agitare bună pentru a vă asigura că gătesc uniform.