Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru

Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru
Cartofii dulci prăjiți cu cimbru sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, fulgi de ardei, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F. În bolul mare de amestecare, combinați toate ingredientele și aruncați. Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat pe foaia de copt cu margini grele sau în vasul de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Se pune pe raftul superior al cuptorului și se prăjește până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Se servește cald sau la temperatura camerei, garnisit cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista