Cartofi Dulci-Mere Latkes
Cartofi dulci-mere Latkes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 56 cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Latkes de cartofi dulci și mere, Latkes De Cartofi Dulci, și Latkes De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, tocați cartofii dulci și merele (pentru a împiedica oxidarea merelor) frecându-le peste găurile mari ale unei răzătoare de mână sau cutie; ștergeți ușor excesul de umiditate cu un prosop de hârtie. Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția uleiului, până se omogenizează.
În tigaia mare, încălziți uleiul de 1/4 inch la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până când este fierbinte (cantitatea exactă de ulei necesară va varia în funcție de dimensiunea tigaiei). Aruncați aluatul cu linguri în ulei fierbinte, aplatizând aluatul pentru a forma clătite de 2 până la 3 inci. Se prăjesc 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc și marginile sunt bulbucate.
Se scurge pe prosoape de hârtie așezate pe o farfurie; se servește fierbinte.