Cartofi dulci Japonezi prăjiți cu unt de Scallion

Cartofi dulci Japonezi prăjiți cu unt de Scallion
Rețeta cartofi dulci Japonezi prăjiți cu unt de Scallion este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 72 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pastă miso, scallion, cartofi dulci Granat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi dulci Japonezi prăjiți Gourmet cu unt de Scallion, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Unt, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Unt De Arțar.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță și puneți-i pe o foaie mare de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți până când este foarte moale când este stors, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce cartofii se coc, amestecați untul, miso și scallion până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați cartofii fierbinți pe lungime și, folosind mănuși de cuptor, împingeți în lateral pentru a umfla cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
6
Se servește cu puțin unt de scallion în centrul fiecăruia și cu unt de scallion suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
1
* Untul de Scallion poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei calde și amestecați înainte de utilizare.* Cartofii dulci pot fi prăjiți (dar nu tăiați) cu 4 ore înainte și păstrați la temperatura camerei, acoperiți cu folie. Reîncălziți cartofii pe o foaie de copt pe raftul din mijloc al unui cuptor de 350 F până când se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista