Cartofi dulci fierbinți și picanți

Cartofii dulci fierbinți și picanți durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 183 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 434 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de cartofi dulci, ulei de măsline, ardei iute scotch bonnet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor: Dulce Și Picant, Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, și aripi fierbinți dulci și picante.
Instrucțiuni
Curățați cartofii dulci și tăiați transversal în felii de 2,5 cm grosime.
Așezați fiecare cartof pe o foaie mare de folie, păstrând feliile împreună.
Stropiți fiecare cartof cu uleiul de măsline, presărați frunzele de cimbru, aproximativ jumătate din ardeiul iute tocat și condimentați cu multă sare și piper. Cu mâinile, masați aromele în fiecare felie. Înlocuiți feliile în pozițiile lor inițiale.
Așezați o crenguță de cimbru peste vârful fiecărui cartof și presărați cu ardeiul iute rămas. Înfășurați bine folia în jurul cartofilor pentru a face două colete. (Vă puteți pregăti pentru această etapă cu până la 24 de ore înainte.)
Puneți coletele de folie pe raft peste cea mai fierbinte parte a grătarului și gătiți timp de 45 de minute până când cartofii sunt unți și înmuiați. (Desfaceți și testați cu vârful unui cuțit pentru a verifica dacă sunt gata).