Cartofi dulci fierbinți și picanți

Cartofi dulci fierbinți și picanți
Cartofii dulci fierbinți și picanți durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 183 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 434 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de cartofi dulci, ulei de măsline, ardei iute scotch bonnet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor: Dulce Și Picant, Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, și aripi fierbinți dulci și picante.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii dulci și tăiați transversal în felii de 2,5 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2
Așezați fiecare cartof pe o foaie mare de folie, păstrând feliile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Stropiți fiecare cartof cu uleiul de măsline, presărați frunzele de cimbru, aproximativ jumătate din ardeiul iute tocat și condimentați cu multă sare și piper. Cu mâinile, masați aromele în fiecare felie. Înlocuiți feliile în pozițiile lor inițiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Așezați o crenguță de cimbru peste vârful fiecărui cartof și presărați cu ardeiul iute rămas. Înfășurați bine folia în jurul cartofilor pentru a face două colete. (Vă puteți pregăti pentru această etapă cu până la 24 de ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți coletele de folie pe raft peste cea mai fierbinte parte a grătarului și gătiți timp de 45 de minute până când cartofii sunt unți și înmuiați. (Desfaceți și testați cu vârful unui cuțit pentru a verifica dacă sunt gata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista