Cartofi dulci Dantelati cu Grand Marnier
Cartofi dulci dantelat cu Grand Marnier necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 704 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Grand Marnier, Grand Marnier Souffle, și Grand Marnier souffl 8 pentru doi.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 30 pana la 40 de minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Lasă să se răcească ușor. Curățați cartofii și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați 3 linguri de unt și amestecați.
Adăugați 3/4 cană de zahăr și următoarele 6 ingrediente; se pasează din nou sau se bate la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-o caserolă ușor unsă de 2 litri.
Combinați zahărul brun și restul de 4 ingrediente; se presară peste amestecul de cartofi dulci.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine, ecranând cu folie de aluminiu după 20 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Instrucțiuni înainte: pregătiți amestecul de cartofi dulci și lingura în caserola unsă. Acoperiți și răciți peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere; adăugați topping de zahăr brun.
Coaceți caserola conform instrucțiunilor de mai sus.