Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci cu Topping de nucă de cocos-ghimbir. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, cartofi dulci portocaliu închis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ananas, Kumquat Și Ghimbir Crocant Cu Topping De Nucă De Cocos, Cartofi dulci Bourbon cu Topping de Praline, și Cartofii dulci ai lui Jane cu topping de Marshmallow.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, puneți cartofii dulci, usturoiul, apa și sarea. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti la foc mic acoperit 15-20 de minute sau pana cand se inmoaie (nu se scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Usturoi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați 1 lingură de unt topit, nuca de cocos și gingerroot; se întinde pe foaia de biscuiți unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Nucă De Cocos
Unt
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
3
Coaceți 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Mash cartofi, lichid de gătit și 3 linguri de unt cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până când nu rămân cocoloașe. Lingură în caserola unsă sau farfurie de servire.