Cartofi dulci cu Topping de nucă de cocos-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci cu Topping de nucă de cocos-ghimbir. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, cartofi dulci portocaliu închis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ananas, Kumquat Și Ghimbir Crocant Cu Topping De Nucă De Cocos, Cartofi dulci Bourbon cu Topping de Praline, și Cartofii dulci ai lui Jane cu topping de Marshmallow.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, puneți cartofii dulci, usturoiul, apa și sarea. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti la foc mic acoperit 15-20 de minute sau pana cand se inmoaie (nu se scurge).
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați 1 lingură de unt topit, nuca de cocos și gingerroot; se întinde pe foaia de biscuiți unsă.
Coaceți 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc.
Mash cartofi, lichid de gătit și 3 linguri de unt cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până când nu rămân cocoloașe. Lingură în caserola unsă sau farfurie de servire.
Se presară cu amestec de nucă de cocos.