Cartofi Dulci Cu Ghimbir La Cuptor

Cartofi Dulci Cu Ghimbir La Cuptor
Cartofii dulci de ghimbir la cuptor sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Ghimbir Dulce Și Cartofi Dulci, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Cartofi Dulci Cu Ghimbir Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți conservele, sucul de portocale, untul, ghimbirul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional și gătiți până când untul și conservele sunt topite și netede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Așezați cartofii dulci într-un castron mare, stropiți cu o treime din amestecul de caise (aproximativ 1/2 cană) și, folosind mâinile, aruncați pentru a acoperi. Șindrilă feliile într-un vas de copt de 13 pe 9 inci. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți vasul de copt din cuptor și scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Stropiți cu încă o treime din amestecul de caise și coaceți neacoperit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Stropiți cu treimea rămasă din amestecul de caise și coaceți neacoperit până când cartofii dulci sunt fragede și glazura s-a îngroșat, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați vasul într-o grătar și răciți timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista