Cartofi Dulci Cu Ghimbir La Cuptor
Cartofii dulci de ghimbir la cuptor sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Ghimbir Dulce Și Cartofi Dulci, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Cartofi Dulci Cu Ghimbir Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Puneți conservele, sucul de portocale, untul, ghimbirul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional și gătiți până când untul și conservele sunt topite și netede, aproximativ 6 minute.
Așezați cartofii dulci într-un castron mare, stropiți cu o treime din amestecul de caise (aproximativ 1/2 cană) și, folosind mâinile, aruncați pentru a acoperi. Șindrilă feliile într-un vas de copt de 13 pe 9 inci. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți vasul de copt din cuptor și scoateți folia.
Stropiți cu încă o treime din amestecul de caise și coaceți neacoperit timp de 10 minute.
Stropiți cu treimea rămasă din amestecul de caise și coaceți neacoperit până când cartofii dulci sunt fragede și glazura s-a îngroșat, încă aproximativ 10 minute.
Transferați vasul într-o grătar și răciți timp de 10 minute înainte de servire.