Cartofi Dulci Cu Ghimbir La Cuptor

Cartofi Dulci Cu Ghimbir La Cuptor
Cartofii dulci de ghimbir la cuptor sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Ghimbir Dulce Și Cartofi Dulci, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Cartofi Dulci Cu Ghimbir Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Puneți conservele, sucul de portocale, untul, ghimbirul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional și gătiți până când untul și conservele sunt topite și netede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați cartofii dulci într-un castron mare, stropiți cu o treime din amestecul de caise (aproximativ 1/2 cană) și, folosind mâinile, aruncați pentru a acoperi. Șindrilă feliile într-un vas de copt de 13 pe 9 inci. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți vasul de copt din cuptor și scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Stropiți cu încă o treime din amestecul de caise și coaceți neacoperit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Stropiți cu treimea rămasă din amestecul de caise și coaceți neacoperit până când cartofii dulci sunt fragede și glazura s-a îngroșat, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Transferați vasul într-o grătar și răciți timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista