Cartofi Dulci Confiate

Cartofi Dulci Confiate
Cartoful dulce confiat este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, zahăr brun, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Cremă De Nuci Confiate, Caserola De Cartofi Dulci Confiate, și Marshmallows De Cartofi Dulci Confiate.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, uleiul vegetal, apa, sosul de soia, oțetul și sarea într-o tigaie suficient de mare pentru a ține bucățile de cartof dulce într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la foc mic. Aranjați cartofii dulci în tigaie într-un singur strat și acoperiți cu un cerc de hârtie pergament pentru a menține suprafața umedă. Coborâți focul pentru a menține un foc mic foarte blând și gătiți timp de 2 minute. Acoperiți tigaia cu un capac (păstrați pergamentul la loc) și gătiți încă 2 până la 3 minute, sau până când cartofii sunt fragede. O scobitoare introdusă în cea mai groasă parte a unei piese nu trebuie să întâmpine nicio rezistență. Dacă bucățile nu sunt încă fragede, adăugați puțin mai multă apă și fierbeți încă un minut sau două. Verificați pentru a vă asigura că zahărul nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Odată ce cartofii sunt fragezi, scoateți capacul și pergamentul și jiggle tigaia pentru a permite bucăților de cartofi să se rostogolească în glazura cu reducere rapidă (oțetul, apropo, va împiedica zahărul să se prindă după ce glazura s-a răcit). După aproximativ 6 minute, apa și uleiul din tigaie se vor fi separat și cea mai mare parte a apei se va evapora, permițându-vă să îndepărtați bucățile de cartof dulce ușor glazurate, cu puțin sau deloc ulei agățat de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați bucățile vitrate pe o farfurie, întinzându-le într-un singur strat.
5
Se presară cu semințele de susan negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
6
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire. Se păstrează la temperatura camerei rece timp de 6 până la 8 ore. Dacă le veți păstra mai mult timp, puneți-le într-un recipient acoperit și dați-le la frigider până la 2 zile. Pentru o textură optimă, aduceți cartofii înapoi la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Retipărit cu permisiunea lui Kansha: sărbătorirea tradițiilor vegane și vegetariene din Japonia de Elizabeth Andoh, copyright circulator201
8
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
9
adaugă note notele mele
10
editează notele mele
11
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista