Cartofi dulci bătuți și banane cu miere
Cartofii dulci bătuți și bananele cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 395 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți banane, zahăr brun, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cartofi dulci bătuți și banane cu miere, Cartofi Dulci Biciuiți Și Banane Cu Miere, și Cartofi dulci cu banane și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. înțepați cartofii dulci peste tot cu o furculiță, puneți într-o tigaie și prăjiți 30 de minute. Aruncați bananele în tigaie și continuați să prăjiți până când bananele și cartofii sunt foarte moi, încă 10 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor, dar nu opriți cuptorul.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare. Cojiți bananele și adăugați-le în castron împreună cu 1 unt de băț și miere. Condimentează cu sare și bate puternic cu o lingură de lemn până când totul este bine combinat și amestecul este pufos. Lingura într-un vas de copt superficial de 2 litri; netezi partea de sus.
Folosiți degetele pentru a freca restul de unt, zahărul brun, făina și nucile pecan într-un bol până când amestecul este combinat.
Se presară peste cartofii dulci și se întoarce la cuptor până când toppingul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.