Cartofi Ducesa
Cartofi ducesa este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. Un amestec de unt, ou, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cartofi Ducesa, Cartofi Ducesa, și Cartofi Ducesa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o foaie de copt cu pergament sau un covor de copt din siliciu.
Așezați cartofii fierți pe o foaie de copt și puneți-i în cuptor până se usucă ușor pe suprafață, 10 până la 15 minute.
Scoateți cartofii din cuptor și procesați printr-un ricer sau o moară de alimente. Se lasă să se răcească într-un bol aproximativ 5 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, untul, câteva vârfuri generoase de sare, un vârf generos de piper, un vârf de nucșoară și 3/4 cană smântână. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc pentru a se combina. Gustați și asigurați-vă că cartofii au fost sărați în mod adecvat.
Transferați într-o pungă mare de patiserie și țeavă printr-un vârf mare de stea într-o mișcare spirală circulară/ascendentă pe foaia de copt pregătită.
Faceți o spălare a ouălor amestecând întregul ou cu restul de 1/2 cană de cremă. Periați ușor cartofii cu conducte cu spălarea ouălor. (Acest lucru este puțin mai ușor dacă răciți cartofii cu conducte timp de o jumătate de oră sau cam așa ceva.)
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor.
Serviți pe un platou frumos!