Cartofi Dijon Coapte De Două Ori
Cartofi Dijon de două ori coapte este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 35 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, muștar gri poupon dijon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi Dijon Gratinați, Cartofi Festonați Dijon, și Piure De Cartofi Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Coaceți cartofii 1 oră 15 minute sau până se înmoaie.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți în interiorul fiecărei jumătăți de cartofi, lăsând coajă subțire.
Așezați carnea de cartof într-un castron mediu; mash cu mixer electric sau mașină de tocat manual până la omogenizare. Pune deoparte.
Gatiti si amestecati ceapa in margarina intr-o tigaie mica pana se inmoaie; se amestecă muștarul.
Adăugați la cartofi împreună cu 1/2 cană de brânză și piper. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Pipă sau lingură amestec de cartofi în coji de cartofi; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți încă 20 de minute sau până când umplutura de cartofi este încălzită și brânza este topită.