Cartofi De Spanac De Două Ori Coapte
Cartofii de spanac coapte de două ori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 329 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi De Spanac De Două Ori Coapte, Cartofi De Spanac De Două Ori Coapte, și Cremă De Spanac Cartofi De Două Ori Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pierceți cartofii cu o furculiță și coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie. Mișto.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci. Pulpa de Mash cu un masher de cartofi.
Combinați laptele și crema de brânză într-un castron mare și amestecați cu un bici.
Adăugați pulpă de cartofi, 1 cană brânză cheddar, ceapă, sare, piper și spanac; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de cartofi în cochilii; presărați fiecare jumătate cu 2 linguri de brânză cheddar.
Așezați cartofii umpluți pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.