Cartofi De Salvie Au Gratin
Sage cartofi Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 431 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de salvie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi De Salvie Au Gratin, Cartofi De Salvie Prosciutto Cheesy Au Gratin, și Nuc Salvie Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți un vas de copt de 2 litri cu 1 lingură de unt.
Aduceți smântâna, 1/2 linguriță de sare și salvia la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mic; gătiți 10 minute. Între timp, curățați cartofii și feliați 1/8 inch grosime (folosiți o mandolină, dacă aveți una).
Acoperiți fundul vasului preparat cu aproximativ un sfert din cartofi, suprapunând feliile. Se condimentează cu sare și piper cayenne și se presară cu o treime din brânză. Repetați straturile de încă 2 ori (cartofi, sare, cayenne, brânză), terminând cu un strat de cartofi.
Strângeți crema, aruncând Salvia.
Se toarnă crema în vas și se apasă cartofii în jos.
Tăiați restul de 2 linguri de unt în bucăți și punctați peste cartofi. Acoperiți cu folie de aluminiu și transferați la cuptor; reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și coaceți 40 de minute, apoi descoperiți și coaceți până la auriu și bule, aproximativ 20 de minute.
Fotografie de Christina Holmes