Cartofi De Salvie Au Gratin

Cartofi De Salvie Au Gratin
Sage cartofi Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 431 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de salvie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi De Salvie Au Gratin, Cartofi De Salvie Prosciutto Cheesy Au Gratin, și Nuc Salvie Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți un vas de copt de 2 litri cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți smântâna, 1/2 linguriță de sare și salvia la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mic; gătiți 10 minute. Între timp, curățați cartofii și feliați 1/8 inch grosime (folosiți o mandolină, dacă aveți una).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Acoperiți fundul vasului preparat cu aproximativ un sfert din cartofi, suprapunând feliile. Se condimentează cu sare și piper cayenne și se presară cu o treime din brânză. Repetați straturile de încă 2 ori (cartofi, sare, cayenne, brânză), terminând cu un strat de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Strângeți crema, aruncând Salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Se toarnă crema în vas și se apasă cartofii în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Tăiați restul de 2 linguri de unt în bucăți și punctați peste cartofi. Acoperiți cu folie de aluminiu și transferați la cuptor; reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și coaceți 40 de minute, apoi descoperiți și coaceți până la auriu și bule, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Fotografie de Christina Holmes
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista