Cartofi De Paște
Cartofii de Paște ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 169 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oțet de orez, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă, și Șuncă De Paște.
Instrucțiuni
Se curăță cartofii și se usucă. Introduceți o frigăruie metalică în 1 capăt al fiecărui cartof.
Se toarnă fiecare colorant alimentar într-un castron mic separat. Utilizați coloranți cu rezistență maximă pentru o culoare intensă sau diluați cu câteva picături de apă pentru nuanțe mai palide.
Țineți fiecare cartof de frigărui și vopsiți colorarea alimentelor pe pielea cartofului în Modele, după cum doriți, folosind pensule mici de acuarelă.
Așezați cartofii pe rafturi pentru a se usca, aproximativ 10 minute.
Scoateți frigarui. Frecați pielea de cartof cu ulei și puneți - o într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor 375 până când cartofii sunt moi când sunt presați, 40 până la 50 de minute. Îngrămădiți într-un coș și serviți fierbinte, despicat și condimentat cu oțet, unt sau smântână și sare și piper după gust.