Cartofi cu Speck și sos de brânză Crucolo
Cartofi cu Speck și sos de brânză Crucolo este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză asiago fresco, sare, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci prăjiți cu Speck și Chimichurri, Salată de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră, și Cartofi cu sos picant de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece cu 1 inch într - o oală de 4 până la 5 litri și adăugați sare, apoi aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit ascuțit, 15 până la 20 de minute.
Între timp, gătiți laptele și brânza într-o cratiță grea de 2 litri la foc mic, amestecând ocazional cu un tel sau o lingură de lemn, doar până când brânza este topită și sosul este neted (nu fierbeți), 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pata.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și tăiați-i pe jumătate.
Se servește cu sos turnat peste ele.