Cartofi cu slănină și ficat

Cartofi cu slănină și ficat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu slănină și ficat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 665 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de cartofi roșii, ficat de vită, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Bacon Înfășurat Ficat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într - o oală mare, acoperiți-i cu apă și fierbeți-i în jachete până se înmoaie-aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți apa, lăsați cartofii să se răcească până când sunt suficient de confortabili pentru a fi manipulați, apoi curățați-i și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Încălziți cuptorul la 375 F. topiți untura într-o tigaie largă rezistentă la cuptor, apoi aruncați slănina. Se face slănina în grăsimea fierbinte până devine crocantă. Opriți focul aragazului, adăugați cartofii în tigaie, având grijă să distribuiți uniform slănina roșie între ei. Se amestecă ficatul ras fin și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FicatFicat
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți-o timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară pătrunjel proaspăt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista