Cartofi cu slănină și ficat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu slănină și ficat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 665 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de cartofi roșii, ficat de vită, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Bacon Înfășurat Ficat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într - o oală mare, acoperiți-i cu apă și fierbeți-i în jachete până se înmoaie-aproximativ o oră.
Scurgeți apa, lăsați cartofii să se răcească până când sunt suficient de confortabili pentru a fi manipulați, apoi curățați-i și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Încălziți cuptorul la 375 F. topiți untura într-o tigaie largă rezistentă la cuptor, apoi aruncați slănina. Se face slănina în grăsimea fierbinte până devine crocantă. Opriți focul aragazului, adăugați cartofii în tigaie, având grijă să distribuiți uniform slănina roșie între ei. Se amestecă ficatul ras fin și brânza.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți-o timp de 25 până la 30 de minute.
Se presară pătrunjel proaspăt și se servește.