Cartofi cu slănină și ficat

Cartofi cu slănină și ficat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu slănină și ficat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 665 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de cartofi roșii, ficat de vită, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Bacon Înfășurat Ficat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într - o oală mare, acoperiți-i cu apă și fierbeți-i în jachete până se înmoaie-aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți apa, lăsați cartofii să se răcească până când sunt suficient de confortabili pentru a fi manipulați, apoi curățați-i și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți cuptorul la 375 F. topiți untura într-o tigaie largă rezistentă la cuptor, apoi aruncați slănina. Se face slănina în grăsimea fierbinte până devine crocantă. Opriți focul aragazului, adăugați cartofii în tigaie, având grijă să distribuiți uniform slănina roșie între ei. Se amestecă ficatul ras fin și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
FicatFicat
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți-o timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se presară pătrunjel proaspăt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista