Cartofi Cu Ierburi Din Fontă Anna
Cartofi cu ierburi din fontă Anna ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 44 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Prăjiți cartofii într-o tigaie din fontă, Prăjiți cartofii într-o tigaie din fontă, și Burgeri Din Fontă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoi. Gatiti 2 minute sau doar pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Se ia de pe foc și se amestecă rozmarinul și cimbru; pus deoparte.
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie din fontă de 9" cu 2 linguri de ulei. Aranjați suficiente felii de cartofi pentru a acoperi fundul tigaiei, felii suprapuse; stropiți cu o treime unt de usturoi cu ierburi.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Repetați procedura de două ori cu cartoful rămas, untul de usturoi, sarea și piperul.
Periați o bucată de folie de aluminiu cu unt topit; apăsați ferm folia, cu untul în jos, pe felii de cartofi.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute.
Scoateți din cuptor și, folosind o mănușă de cuptor, apăsați ferm pe cartofii acoperiți cu folie de aluminiu.
Îndepărtați folia de aluminiu și puneți tigaia pe plită la foc mediu. Gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 2 minute. Inversați cartofii pe o farfurie, convingând cartofii slăbiți din tigaie cu o spatulă.
Coaceți cartofii Anna mai devreme în timpul zilei; inversați pe o farfurie rezistentă la cuptor și acoperiți ușor cu folie. Chiar înainte de servire, descoperiți și reîncălziți la 400 timp de 10 minute.