Cartofi Cu Fasole Neagră Santa Fe
Santa Fe negru fasole-Topped cartofi este un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 435 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, conserve de roșii, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi cu fasole neagră și porumb, SANTA FE BLACK BEAN BURGER, și Carne de porc Santa Fe și tocană de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță; aranjați într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 16 minute sau până la făcut, rearanjarea cartofi după 8 minute.
În timp ce cartofii gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras, ceapa și usturoiul și amestecați 3 minute. Se amestecă salsa, chimenul, fasolea și roșiile și se fierbe timp de 7 minute sau până se îngroașă.
Cartofii împărțiți se deschid cu furculița și pulpa de puf. Lingură 3/4 cană amestec de fasole peste fiecare cartof. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de brânză, 1 lingură de smântână și 1 lingură de coriandru.