Cartofi Cu Ceapă De Rozmarin La Grătar
Cartofii cu ceapă de rozmarin la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de cartofi de copt, frunze de rozmarin, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Cu Ceapă De Rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin, și Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere în cratiță.
Adăugați cartofii în apă clocotită. Gatiti 5-10 minute sau pana cand cartofii sunt crocanti-fragezi; scurgere.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă ceapa, uleiul, rozmarinul, cimbru, sare și piper într-un castron mare.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi. Înfășurați amestecul de cartofi într-o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă.
Acoperiți și grătiți 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 10 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.