Cartofii cu ceapă de rozmarin la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de cartofi de copt, frunze de rozmarin, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Cu Ceapă De Rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin, și Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofii în apă clocotită. Gatiti 5-10 minute sau pana cand cartofii sunt crocanti-fragezi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
3
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Se amestecă ceapa, uleiul, rozmarinul, cimbru, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Ceapă
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi. Înfășurați amestecul de cartofi într-o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Acoperiți și grătiți 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 10 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.