Cartofi cu ardei iute Poblano prăjiți
Cartofii cu ardei iute Poblano prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 133 calorii. Un amestec de oregano, usturoi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Încercați Burgeri Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți, Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Cartofi Ușori Festonați Cu Ardei Iute Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 25 de minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Cartofi cub; se acoperă și se lasă deoparte.
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele șimembrane.
Așezați ardeii iute, cu pielea în sus, pe o foaie de copt șiplatinați cu palma. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 12 până la 15 minute sau până la carbonizare.
Se pune în apă cu gheață până se răcește; curățați și aruncați pielea. Ardei iute.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano și chimenul; se sotează 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați cartofi cubați; gatiti pana devin aurii, transformand cartoful usor cu o spatula metalica.
Adăugați chile tocat, sare și 1/4 linguriță piper; gatiti doar pana se incalzeste bine.
Transferați într-un castron de servire și presărați coriandru.