Cartofi cremoși cu usturoi și parmezan cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați usturoiul cremos cu aragaz lent și cartofii parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, apă, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Slow Cooker Usturoi Parmezan Cartofi, Aragaz lent usturoi Parmezan pui și cartofi, și Usturoi Cremos Aragaz Lent Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană de apă și cremă de tartru.
Adăugați cartofi tăiați felii; aruncați pentru a acoperi.
Puneți cartofii în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Într-un castron mediu, combinați supa, 1/2 cană de apă, făină, unt, sare, piper și usturoi praf; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul peste cartofi; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 5 până la 6 ore.
Chiar înainte de servire, presărați parmezan deasupra.