Cartofi Copți La Grătar
Cartofii copți la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi La Grătar, Cartofi La Grătar, Încărcați De Două Ori, și Cartofi Copți La Grătar Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până se înmoaie.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți cartofii și aruncați cu ulei de măsline, piper negru, rozmarin și sare după gust.
Așezați cartofii cu pielea în jos la foc indirect pe grătar și rezervați lichid. Grill timp de aproximativ 15 minute.
Scoateți cartofii pe o farfurie de servire și presărați cu amestecul de ulei de măsline rezervat.