Cartofi copți de două ori cu brânză de capră și arpagic

Cartofi copți de două ori cu brânză de capră și arpagic
Cartofi de două ori coapte cu brânză de capră și arpagic este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână arpagic, unt, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi zdrobiți cu brânză de capră și arpagic, Cartofi de două ori coapte cu brânză de capră, și Cartofi Cu Brânză De Capră Coapte De Două Ori.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 375 buc.F. frecați uleiul peste cartofi. Pierce în mai multe locuri cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați direct pe raftul cuptorului; coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați la raft; se răcește 10 minute. Folosind mănuși de cuptor, apucați 1 cartof în mână. Folosind un cuțit zimțat, tăiați 1/4 din cartofi. Folosind lingura, scoateți cartoful, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch; transferați carnea de cartof într-un castron mare. Repetați cu cartofii rămași. Puneți cartofii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Cuptor MittCuptor Mitt
BolBol
4
Se amestecă brânza, apoi jumătate și jumătate, untul și arpagicul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
UntUnt
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
5
Lingurați aproximativ 3/4 din amestecul de cartofi în coji, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
6
Transferați umplutura de cartofi rămasă în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Umplerea țevilor deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Așezați cartofii pe foaia de copt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți cartofii până când umplutura este încălzită și blaturile se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista