Cartofi copți de două ori cu brânză de capră și arpagic
Cartofi de două ori coapte cu brânză de capră și arpagic este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână arpagic, unt, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi zdrobiți cu brânză de capră și arpagic, Cartofi de două ori coapte cu brânză de capră, și Cartofi Cu Brânză De Capră Coapte De Două Ori.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 375 buc.F. frecați uleiul peste cartofi. Pierce în mai multe locuri cu furculiță.
Așezați direct pe raftul cuptorului; coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 45 de minute.
Transferați la raft; se răcește 10 minute. Folosind mănuși de cuptor, apucați 1 cartof în mână. Folosind un cuțit zimțat, tăiați 1/4 din cartofi. Folosind lingura, scoateți cartoful, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch; transferați carnea de cartof într-un castron mare. Repetați cu cartofii rămași. Puneți cartofii până se omogenizează.
Se amestecă brânza, apoi jumătate și jumătate, untul și arpagicul. Se condimentează cu sare și piper.
Lingurați aproximativ 3/4 din amestecul de cartofi în coji, împărțind uniform.
Transferați umplutura de cartofi rămasă în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Umplerea țevilor deasupra cartofilor.
Așezați cartofii pe foaia de copt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați.)
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Coaceți cartofii până când umplutura este încălzită și blaturile se rumenesc, aproximativ 20 de minute.