Cartofi condimentați și fasole verde
Cartofii condimentați și fasolea verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 138 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 58 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, aur yukon, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Carne de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde, și Fasole Verde Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați chile într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin (aproximativ 1 linguriță).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de muștar în tigaie; saut 30 de secunde sau până când semințele încep să apară.
Adăugați ceapa; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă chile măcinat, usturoiul și următoarele 4 ingrediente (prin turmeric); gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Se amestecă cartofii; gatiti 2 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă și sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, 8 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Adăugați fasole; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când fasolea este crocantă. Se amestecă coriandru.