Cartofi, ceapă caramelizată și Pizza Feta
Cartofii, ceapa caramelizată și Pizza Feta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 202 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Pizza cu cartofi, slănină și ceapă caramelizată, Pizza cu cartofi dulci, cârnați și ceapă caramelizată, și Pizza cu pâine plată cu cartofi aurii și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați roșiile și apa; lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
Scurgeți roșiile; se toacă grosier.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute. Gatiti 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Desfaceți aluatul de pâine și aplatizați-l într-un cerc de 13 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Pierceți aluatul cu o furculiță.
Se coace la 425 timp de 10 minute și se lasă deoparte.
Combinați cartofii și următoarele 5 ingrediente (cartofi prin sare) într-un castron. Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit; aranjați cartofii într-un singur strat în tigaia pregătită.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când cartofii se rumenesc ușor, amestecând o dată.
Întindeți Roșia pură peste crustă. Se acoperă cu cartofi, ceapă caramelizată și roșii uscate la soare; se presară cu brânză.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când crusta este rumenită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.