Cartofi-Carne De Vită
Cartofi-Carne de vită Tartine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,86 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de vită, capere, cartofi cu piele roșie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Tartine, Canapele de vită cu sos de castraveți, și Canapele Sănătoase Din Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați carnea cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți până când un termometru introdus în carne înregistrează 125 de grade F, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe o placă de tăiere; lăsați să se odihnească 15 minute.
Între timp, puneți cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă rece și adăugați sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, până la 5 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Amestecați ardeii prăjiți, șalotul, oțetul, restul de 1 lingură de ulei de măsline, caperele, usturoiul, rozmarinul, zahărul și sarea și piperul după gust într-un bol. Feliați subțire carnea de vită și aranjați rundele de cartofi; top cu salsa de piper.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Fotografie realizată de Con Poulos