Cartofi aurii cu firimituri de unt maro Caper

Cartofi aurii cu firimituri de unt maro Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii aurii cu firimituri de unt maro Caper. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet grosier, capere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă prăjită cu unt brun și firimituri de usturoi, Ouă diabolice Benedict (șuncă și unt brun firimituri de brioșă engleză), și Barramundi cu piele crocantă cu lămâie caramelizată + firimituri de unt maro.

Instrucțiuni

1
Puneți o tavă cu 4 fețe în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Acoperiți cartofii cu 2 inci apă într-o oală de 5 până la 6 litri și adăugați 1 lingură de sare. Se fierbe la foc mic până aproape fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți bine cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
În timp ce cartofii se fierbe, se încălzește untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic, tigaie învârtind ocazional, până se rumenesc și parfumat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă caperele. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
6
Aruncați cartofii cu 3 linguri de unt de caper, apoi întindeți-l într-o tigaie fierbinte. Se amestecă untul de caper rămas în pesmet și se împrăștie peste cartofi. Prăjiți, întorcând cartofii o dată sau de două ori, până când cartofii sunt fragezi și firimiturile sunt aurii, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CartofiCartofi
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Marimar Estate Don Miguel Vineyard ' 06
1
* Cartofii pot fi curățați și tăiați cu 1 zi înainte și răciți în apă. * Cartofii pot fi prefierți cu 3 ore înainte.* Firimiturile de pâine pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite într-o pungă sigilabilă.* Untul de Caper poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit. Reîncălziți ușor înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CartofiCartofi
UntUnt
ApăApă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista