Cartofi Afumați

Cartofi Afumați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartoful afumat. Această rețetă servește 8. Pentru $7.82 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4243 calorii, 16g de proteine, și 421G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 76 de ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Cartofi Afumați, Prăjituri de cartofi cu somon afumat, și Păstrăv afumat și salată de cartofi noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru untul afumat înmuiați chipsurile de măr în apă rece timp de 5 până la 10 minute. Căptușiți suprafața de gătit a unei tigaie mari din fontă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cărbunele în tigaie și puneți-l la foc mare până când cărbunii sunt alb-fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați untul tăiat cubulețe într-un strat uniform într-un set peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Așezați tigăile stivuite pe raftul superior al unui cuptor rece. Odată ce cărbunii sunt albi, scurgeți chipsurile de măr și așezați trei sferturi din ele peste cărbuni. Întoarceți tigaia din fontă la arzător până când chipsurile încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați tigaia din fontă în cuptor pe cel mai de jos raft, cât mai departe posibil de unt, care ar trebui să rămână cât mai rece posibil în timpul procesului de fumat. Fumați untul timp de 45 de minute, verificând nivelul fumului din când în când. Poate fi necesar să adăugați mai multe așchii de lemn. Vă puteți aștepta ca untul să se înmoaie și chiar să se separe în jurul marginilor tigaiei. În timp ce face acest lucru, îl puteți amesteca din nou împreună cu o spatulă. După 45 de minute, amestecați tot untul afumat împreună și apoi transferați-l într-un recipient etanș sau sigilați în vid într-o pungă sous vide. Păstrați la frigider timp de 2 până la 3 zile. Pentru confit de cartofi de marmură Preîncălziți cuptorul la 135°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați cartofii necojiti într-un vas de copt cu cele 8 căni de unt afumat, cimbru și usturoi și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți cartofii la cuptor timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și răciți cartofii la temperatura camerei în unt. Odată răcit, strecurați, rezervând untul. Curățați cartofii cu un cuțit de tocat și readuceți-i în untul strecurat, păstrând la temperatura camerei până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Încălziți bulionul de pui într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scurgeți cartofii și adăugați-i în tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt afumat, aruncând la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu fleur de sel. Pentru muselină de cartofi curățați cartofii și puneți-i într-o oală medie. Acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe timp de 25 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgeți și treceți printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Încălziți smântâna și untul brun într-o cratiță mică. Chiar înainte de a începe să fiarbă, pliați-l în cartofi până se combină, dar încă slăbit. Lucrând rapid, treceți amestecul printr-un tamis cu ochiuri fine. Cartofii vor deveni gumați dacă sunt reci când sunt trecuți prin tamis. Se condimentează cu sare și se rezervă într-un loc cald, cum ar fi lângă un cuptor cald sau aragaz. Piureul poate fi făcut cu 1 oră înainte. Pentru Crumble De Porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
GummiesGummies
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Combinați grăsimea de porc măcinată cu 1/2 cană de apă într-o tigaie medie dreaptă și fierbeți la foc mediu-mic până când apa s-a evaporat, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scurgeți jumătate din grăsimea de porc topită și aruncați-o. Reveniți la aragaz și continuați să crocanți grăsimea până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se strecoară, rezervând solidele și se răcește grăsimea de porc crocantă pe prosoape de hârtie. Odată răcit, tocați mărunt grăsimea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
16
Combinați uleiul de canola și șalotele într-o tigaie mare cu față dreaptă și prăjiți la foc mediu, amestecând continuu, până când șalotele se rumenesc, 12 până la 15 minute. Uleiul trebuie să ajungă la 129°. se strecoară șalotele și se scurg pe prosoape de hârtie. Răciți șalotele la temperatura camerei. Odată răcite, tocați șalotele în bucăți mici și amestecați în grăsimea crocantă de porc. Condimentează cu sarea. Pentru Vinetă Pudră
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Așezați maltodextrina de tapioca într-un robot de bucătărie și adăugați treptat uleiul. Se amestecă pudra de oțet și se condimentează cu sarea. Rezervați într-un recipient etanș. Pentru îmbrăcarea zarei într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, zeama, arpagicul și piperul. Condimentează cu sarea. Pentru A Termina
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
TapiocaTapioca
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Așezați mche într-un bol de amestecare, adăugați pansamentul cu zară și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
19
Tăiați un șablon dreptunghiular (măsurând 2 1/2 inci pe 6 inci) dintr-o bucată de acetat.
20
Așezați șablonul pe o farfurie, pipeți 3 linguri de muselină de cartofi în centru și întindeți uniform cu o spatulă sau un cuțit offset. Îndepărtați cu atenție șablonul. Aranjați 20 de cartofi de marmură deasupra Muselinei de cartofi. Lingură 1 lingură de trufă neagră tocată și 1 1/2 linguriță de porc-șalotă se sfărâmă deasupra cartofilor. Finalizați cu 1 linguriță de vinetă pudră și 8 crenguțe de mche îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbaby m frunze de mbaby m frunze de m591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt brununt brun907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt rece, tăiat cubulețe (1 inch)unt rece, tăiat cubulețe (1 inch)2Ceapa galbena medie, tocataUnt AfumatUnt Afumat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2Bucăți de caramele Heath BarPansament Cu Lapte BătutPansament Cu Lapte Bătut4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici11 lingură de oregano uscat(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyarpagic feliat finarpagic feliat fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de soare nuroșii de soare nu680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCartofi la Ratte fingerlingCartofi la Ratte fingerling8creveți și cu venefleur de selfleur de sel42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypulbere de oțet de malțpulbere de oțet de malț2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Ceapa galbena medie, tocata3/4 lire mere chips-uri3/4 lire mere chips-uri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCarne De Porc-Shallot CrumbleCarne De Porc-Shallot Crumble454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOgrăsime din spate de porc măcinatăgrăsime din spate de porc măcinată3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMuselină De CartofiMuselină De Cartofi8creveți și cu veneConfit De Cartofi Din MarmurăConfit De Cartofi Din Marmură1kilograme160 cartofi de marmură (aproximativ160 cartofi de marmură (aproximativ1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite3Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite3ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltapioca maltodextrinătapioca maltodextrină2crenguțe2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltrufe negre tocatetrufe negre tocate8Bucăți de caramele Heath BarVinetă PudrăVinetă Pudră3cuișoareusturoi, zdrobit, dar păstrat întregusturoi, zdrobit, dar păstrat întreg2Ceapa galbena medie, tocatacărbune de lire (nu Brichete)cărbune de lire (nu Brichete)
DificultateExpert
Gata În76 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista