Cartofi Afumați

Cartofi Afumați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartoful afumat. Această rețetă servește 8. Pentru $7.82 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4243 calorii, 16g de proteine, și 421G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 76 de ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Cartofi Afumați, Prăjituri de cartofi cu somon afumat, și Păstrăv afumat și salată de cartofi noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru untul afumat înmuiați chipsurile de măr în apă rece timp de 5 până la 10 minute. Căptușiți suprafața de gătit a unei tigaie mari din fontă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați cărbunele în tigaie și puneți-l la foc mare până când cărbunii sunt alb-fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați untul tăiat cubulețe într-un strat uniform într-un set peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Așezați tigăile stivuite pe raftul superior al unui cuptor rece. Odată ce cărbunii sunt albi, scurgeți chipsurile de măr și așezați trei sferturi din ele peste cărbuni. Întoarceți tigaia din fontă la arzător până când chipsurile încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați tigaia din fontă în cuptor pe cel mai de jos raft, cât mai departe posibil de unt, care ar trebui să rămână cât mai rece posibil în timpul procesului de fumat. Fumați untul timp de 45 de minute, verificând nivelul fumului din când în când. Poate fi necesar să adăugați mai multe așchii de lemn. Vă puteți aștepta ca untul să se înmoaie și chiar să se separe în jurul marginilor tigaiei. În timp ce face acest lucru, îl puteți amesteca din nou împreună cu o spatulă. După 45 de minute, amestecați tot untul afumat împreună și apoi transferați-l într-un recipient etanș sau sigilați în vid într-o pungă sous vide. Păstrați la frigider timp de 2 până la 3 zile. Pentru confit de cartofi de marmură Preîncălziți cuptorul la 135°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați cartofii necojiti într-un vas de copt cu cele 8 căni de unt afumat, cimbru și usturoi și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți cartofii la cuptor timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și răciți cartofii la temperatura camerei în unt. Odată răcit, strecurați, rezervând untul. Curățați cartofii cu un cuțit de tocat și readuceți-i în untul strecurat, păstrând la temperatura camerei până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Încălziți bulionul de pui într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scurgeți cartofii și adăugați-i în tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt afumat, aruncând la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu fleur de sel. Pentru muselină de cartofi curățați cartofii și puneți-i într-o oală medie. Acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe timp de 25 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scurgeți și treceți printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Încălziți smântâna și untul brun într-o cratiță mică. Chiar înainte de a începe să fiarbă, pliați-l în cartofi până se combină, dar încă slăbit. Lucrând rapid, treceți amestecul printr-un tamis cu ochiuri fine. Cartofii vor deveni gumați dacă sunt reci când sunt trecuți prin tamis. Se condimentează cu sare și se rezervă într-un loc cald, cum ar fi lângă un cuptor cald sau aragaz. Piureul poate fi făcut cu 1 oră înainte. Pentru Crumble De Porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
GummiesGummies
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Combinați grăsimea de porc măcinată cu 1/2 cană de apă într-o tigaie medie dreaptă și fierbeți la foc mediu-mic până când apa s-a evaporat, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Scurgeți jumătate din grăsimea de porc topită și aruncați-o. Reveniți la aragaz și continuați să crocanți grăsimea până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se strecoară, rezervând solidele și se răcește grăsimea de porc crocantă pe prosoape de hârtie. Odată răcit, tocați mărunt grăsimea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
16
Combinați uleiul de canola și șalotele într-o tigaie mare cu față dreaptă și prăjiți la foc mediu, amestecând continuu, până când șalotele se rumenesc, 12 până la 15 minute. Uleiul trebuie să ajungă la 129°. se strecoară șalotele și se scurg pe prosoape de hârtie. Răciți șalotele la temperatura camerei. Odată răcite, tocați șalotele în bucăți mici și amestecați în grăsimea crocantă de porc. Condimentează cu sarea. Pentru Vinetă Pudră
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Așezați maltodextrina de tapioca într-un robot de bucătărie și adăugați treptat uleiul. Se amestecă pudra de oțet și se condimentează cu sarea. Rezervați într-un recipient etanș. Pentru îmbrăcarea zarei într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, zeama, arpagicul și piperul. Condimentează cu sarea. Pentru A Termina
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
TapiocaTapioca
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Așezați mche într-un bol de amestecare, adăugați pansamentul cu zară și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
19
Tăiați un șablon dreptunghiular (măsurând 2 1/2 inci pe 6 inci) dintr-o bucată de acetat.
20
Așezați șablonul pe o farfurie, pipeți 3 linguri de muselină de cartofi în centru și întindeți uniform cu o spatulă sau un cuțit offset. Îndepărtați cu atenție șablonul. Aranjați 20 de cartofi de marmură deasupra Muselinei de cartofi. Lingură 1 lingură de trufă neagră tocată și 1 1/2 linguriță de porc-șalotă se sfărâmă deasupra cartofilor. Finalizați cu 1 linguriță de vinetă pudră și 8 crenguțe de mche îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbaby m frunze de mbaby m frunze de m591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt brununt brun9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt rece, tăiat cubulețe (1 inch)unt rece, tăiat cubulețe (1 inch)2Ceapa galbena medie, tocataUnt AfumatUnt Afumat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare2Bucăți de caramele Heath BarPansament Cu Lapte BătutPansament Cu Lapte Bătut4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier12 lingurițe de pudră de usturoi(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic feliat finarpagic feliat fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnapolitane miniaturale cu vanilienapolitane miniaturale cu vanilie6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cartofi la Ratte fingerlingCartofi la Ratte fingerling8creveți și cu venefleur de selfleur de sel43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulbere de oțet de malțpulbere de oțet de malț2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Ceapa galbena medie, tocata3/4 lire mere chips-uri3/4 lire mere chips-uri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCarne De Porc-Shallot CrumbleCarne De Porc-Shallot Crumble4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.grăsime din spate de porc măcinatăgrăsime din spate de porc măcinată3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMuselină De CartofiMuselină De Cartofi8creveți și cu veneConfit De Cartofi Din MarmurăConfit De Cartofi Din Marmură1kilograme160 cartofi de marmură (aproximativ160 cartofi de marmură (aproximativ1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă3Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă3ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltapioca maltodextrinătapioca maltodextrină2crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltrufe negre tocatetrufe negre tocate8Bucăți de caramele Heath BarVinetă PudrăVinetă Pudră3cuișoareusturoi, zdrobit, dar păstrat întregusturoi, zdrobit, dar păstrat întreg2Ceapa galbena medie, tocatacărbune de lire (nu Brichete)cărbune de lire (nu Brichete)
DificultateExpert
Gata În76 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista