Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartoful afumat. Această rețetă servește 8. Pentru $7.82 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4243 calorii, 16g de proteine, și 421G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 76 de ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Cartofi Afumați, Prăjituri de cartofi cu somon afumat, și Păstrăv afumat și salată de cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru untul afumat înmuiați chipsurile de măr în apă rece timp de 5 până la 10 minute. Căptușiți suprafața de gătit a unei tigaie mari din fontă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cărbunele în tigaie și puneți-l la foc mare până când cărbunii sunt alb-fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați untul tăiat cubulețe într-un strat uniform într-un set peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Așezați tigăile stivuite pe raftul superior al unui cuptor rece. Odată ce cărbunii sunt albi, scurgeți chipsurile de măr și așezați trei sferturi din ele peste cărbuni. Întoarceți tigaia din fontă la arzător până când chipsurile încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați tigaia din fontă în cuptor pe cel mai de jos raft, cât mai departe posibil de unt, care ar trebui să rămână cât mai rece posibil în timpul procesului de fumat. Fumați untul timp de 45 de minute, verificând nivelul fumului din când în când. Poate fi necesar să adăugați mai multe așchii de lemn. Vă puteți aștepta ca untul să se înmoaie și chiar să se separe în jurul marginilor tigaiei. În timp ce face acest lucru, îl puteți amesteca din nou împreună cu o spatulă. După 45 de minute, amestecați tot untul afumat împreună și apoi transferați-l într-un recipient etanș sau sigilați în vid într-o pungă sous vide. Păstrați la frigider timp de 2 până la 3 zile. Pentru confit de cartofi de marmură Preîncălziți cuptorul la 135°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați cartofii necojiti într-un vas de copt cu cele 8 căni de unt afumat, cimbru și usturoi și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți cartofii la cuptor timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și răciți cartofii la temperatura camerei în unt. Odată răcit, strecurați, rezervând untul. Curățați cartofii cu un cuțit de tocat și readuceți-i în untul strecurat, păstrând la temperatura camerei până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Încălziți bulionul de pui într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scurgeți cartofii și adăugați-i în tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt afumat, aruncând la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu fleur de sel. Pentru muselină de cartofi curățați cartofii și puneți-i într-o oală medie. Acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe timp de 25 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgeți și treceți printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Încălziți smântâna și untul brun într-o cratiță mică. Chiar înainte de a începe să fiarbă, pliați-l în cartofi până se combină, dar încă slăbit. Lucrând rapid, treceți amestecul printr-un tamis cu ochiuri fine. Cartofii vor deveni gumați dacă sunt reci când sunt trecuți prin tamis. Se condimentează cu sare și se rezervă într-un loc cald, cum ar fi lângă un cuptor cald sau aragaz. Piureul poate fi făcut cu 1 oră înainte. Pentru Crumble De Porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Gummies
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Combinați grăsimea de porc măcinată cu 1/2 cană de apă într-o tigaie medie dreaptă și fierbeți la foc mediu-mic până când apa s-a evaporat, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scurgeți jumătate din grăsimea de porc topită și aruncați-o. Reveniți la aragaz și continuați să crocanți grăsimea până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se strecoară, rezervând solidele și se răcește grăsimea de porc crocantă pe prosoape de hârtie. Odată răcit, tocați mărunt grăsimea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
16
Combinați uleiul de canola și șalotele într-o tigaie mare cu față dreaptă și prăjiți la foc mediu, amestecând continuu, până când șalotele se rumenesc, 12 până la 15 minute. Uleiul trebuie să ajungă la 129°. se strecoară șalotele și se scurg pe prosoape de hârtie. Răciți șalotele la temperatura camerei. Odată răcite, tocați șalotele în bucăți mici și amestecați în grăsimea crocantă de porc. Condimentează cu sarea. Pentru Vinetă Pudră
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Grăsime De Porc
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Așezați maltodextrina de tapioca într-un robot de bucătărie și adăugați treptat uleiul. Se amestecă pudra de oțet și se condimentează cu sarea. Rezervați într-un recipient etanș. Pentru îmbrăcarea zarei într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, zeama, arpagicul și piperul. Condimentează cu sarea. Pentru A Termina
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Tapioca
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
18
Așezați mche într-un bol de amestecare, adăugați pansamentul cu zară și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
19
Tăiați un șablon dreptunghiular (măsurând 2 1/2 inci pe 6 inci) dintr-o bucată de acetat.
20
Așezați șablonul pe o farfurie, pipeți 3 linguri de muselină de cartofi în centru și întindeți uniform cu o spatulă sau un cuțit offset. Îndepărtați cu atenție șablonul. Aranjați 20 de cartofi de marmură deasupra Muselinei de cartofi. Lingură 1 lingură de trufă neagră tocată și 1 1/2 linguriță de porc-șalotă se sfărâmă deasupra cartofilor. Finalizați cu 1 linguriță de vinetă pudră și 8 crenguțe de mche îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate