Cartea de bucate Food Matters': noile prăjituri de Crab ale lui Mark Bittman

Cartea de bucate Food Matters': noile prăjituri de Crab ale lui Mark Bittman
Cartea de bucate Food Matters': noile prăjituri de Crab ale lui Mark Bittman sunt un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, rădăcină de țelină, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cartea de bucate Food Matters': orez prăjit picant cu muguri de fasole, pui și arahide, Proiectul Food Matters: Prăjituri Cu Usturoi Edamame, și Mark Bittman Porumb.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună carnea de crab, rădăcina de țelină, oul și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
TelinaTelina
CrabmeatCrabmeat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Adăugați suficiente firimituri de pâine pentru a lega amestecul suficient cât să se formeze în prăjituri care nu se sparg prea ușor; începeți cu 2 linguri și folosiți mai mult dacă aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Dacă aveți timp, refrigerați amestecul timp de cel puțin 30 de minute sau până la câteva ore; va fi mai ușor de modelat. Între timp, combinați maioneza, muștarul, castravetele, ardeiul gras și ceapa verde într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se presară sare și piper și se amestecă până se amestecă bine; puneți la frigider sosul până când sunteți gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Condimentează făina cu sare și piper și amestecă pudra de curry dacă o folosești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Încălziți o tigaie mare (de preferință fontă) la foc mediu-mare timp de 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați uleiul și încălziți până când strălucește. Formați amestecul de carne de crab în prăjituri groase de 1 inch, dragați fiecare în făină și gătiți, reglând căldura după cum este necesar și rotind o dată (foarte ușor), până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Lucrați în loturi dacă faceți prăjituri mici; nu doriți să înghesuiți tigaia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se servește cu pene de lămâie și gust de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista