Reteta Carolina tras carne de porc inspirat hamburgeri Ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 50 minute. Pentru $2.7 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1042 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de pudră de usturoi, pudră de ceapă, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cea mai bună carne de porc trasă de Carolina din lume, Carne de porc trasă la grătar cu sos Carolina, și Carolina Tras-Sandwich-Uri De Porc.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică de sos, prăjiți jumătate din bucățile de slănină și ceapa tocată în 1 lingură de unt topit până când ceapa este aurie, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați miere, muștar, oțet, sos fierbinte și Worcestershire și fierbeți până când sosul se îngroașă și se reduce ușor, aproximativ 8-10 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.În timp ce sosul se gătește, prăjiți bucățile de slănină rămase până când sunt crocante, apoi scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Într-un bol mic de amestecare, combinați atât paprikas, zahăr brun, pudră de ceapă, pudră de usturoi și semințe de țelină cu 1 linguriță fiecare de sare și piper.Frământați ușor carnea de porc măcinată cu slănină și fum lichid (dacă utilizați/ nu am folosit) într-un castron. Faceți în mod liber 4 torturi de aproximativ 3/4 " grosime și așezați-le pe o farfurie acoperită cu folie saran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Bucăți Reale De Slănină
Semințe De țelină
Umăr
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Carne De Porc Măcinată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Presărați amestecul de condimente pe partea superioară, inferioară și laterală a burgerului, bătându-l în carne până se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Ungeți burgerii acoperiți cu condimente și ambele părți ale pâinii cu restul de 3 linguri de unt.Aprindeți grătarul și periați grătarul cu ulei odată ce este încălzit. Grătiți burgerii timp de 12 minute, întorcându-se o dată, până când sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți burgerii de pe foc direct și grătiți pâinea pe ambele părți până când sunt prăjite și apar semnele grătarului.Puneți fiecare burger pe o felie de pâine prăjită și acoperiți cu varza mărunțită și o porție generoasă de sos de miere-muștar. Acoperiți cu pâinea prăjită rămasă și serviți imediat, trecând separat sosul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale