Carolina Crab Fierbe

Carolina Crab Fierbe
Carolina Crab Boil este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 5,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 471 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cârnați de curcan, ulei de canolan, bulion de pui din cutii de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Carolina, Supă De Crab Din Carolina De Sud, și Se Fierbe Crabul.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, încălziți uleiul la foc mediu-mare; cârnați maro. Se amestecă bulion, apă, bere, condimente de fructe de mare și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20-25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Adăugați crab; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4
Scurgeți; îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați într-un castron de servire; condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista