Carnitas de porc cu ceapă caramelizată și Chipotle

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Carnitele de porc cu ceapă caramelizată și Chipotle ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 194 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți chimen măcinat, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Tostada de porc trasă cu ceapă caramelizată Chipotle, Chipotle ' s porc Carnitas imitator {oală ciob}, și Carne de porc Carnitas cu sos BBQ Chipotle și Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi carnea de porc. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din pungă.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gatiti 10 minute, rumenind pe toate partile.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă sare, chimen și chile. Întoarceți carnea de porc în tigaie și adăugați bulion. Aduceți la foc mic; capac. Gatiti 2 ore sau pana cand carnea de porc este foarte frageda.
Scoateți din căldură; aruncați frunzele de dafin. Se amestecă cilantro și sucul.