Carnea diavolului pe grătar

Carnea diavolului pe grătar
Carnea diavolului pe grătar este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 478 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, amestec de supă de ceapă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Încercați Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, și Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carne de vită măcinată, cârnați chorizo, ou, pesmet, ardei iute verde, ceapă, sos de grătar, ketchup și supă de ceapă se amestecă într-un castron mare până se combină bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ChorizoCârnați Chorizo
Sos De GrătarSos De Grătar
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu. Împachetați ferm amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 9x5 inci și acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pâine PanPâine Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați tigaia acoperită pe grătar departe de căldura directă. Gatiti 30 de minute, apoi indepartati cu grija folia si scurgeti grasimea. Acoperiți tigaia cu folie și reveniți la grătar. Continuați să gătiți până când pâinea de carne nu mai este roz în centru, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Pâine PanPâine Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista