Carne și legume Stromboli
Carne și Veggie Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de condimente, ceapă, șuncă la cuptor din virginia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Stromboli Cu Trei Carne, Trei Stromboli De Carne, și Carne și brânză Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul de pâine dezghețat într-un bol într-o zonă caldă și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, 30 până la 60 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi mare pe foaia de copt pregătită.
Amestecați 2 linguri parmezan, 2 linguri ulei vegetal, gălbenușuri de ou, pătrunjel, oregano, praf de usturoi și piper negru împreună într-un bol; întindeți amestecul pe aluat. Stratul superior de amestec de parmezan cu pepperoni, șuncă și brânză provolone.
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ardeiul gras verde, ceapa și ciupercile în uleiul încins până se înmoaie, 5 până la 10 minute. Amestec lingură peste stratul provolone.
Rotiți aluatul în jurul umpluturii și așezați stromboli, cusătura laterală în jos, pe foaia de copt.
Ungeți partea superioară a stromboli cu albușuri de ou; presărați 1 linguriță de parmezan și condiment Italian peste stromboli.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul se rumenesc, 30 până la 40 de minute.