Carne și legume Stromboli

Carne și legume Stromboli
Carne și Veggie Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de condimente, ceapă, șuncă la cuptor din virginia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Stromboli Cu Trei Carne, Trei Stromboli De Carne, și Carne și brânză Stromboli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aluatul de pâine dezghețat într-un bol într-o zonă caldă și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PâineAluat De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Întindeți aluatul într-un dreptunghi mare pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Amestecați 2 linguri parmezan, 2 linguri ulei vegetal, gălbenușuri de ou, pătrunjel, oregano, praf de usturoi și piper negru împreună într-un bol; întindeți amestecul pe aluat. Stratul superior de amestec de parmezan cu pepperoni, șuncă și brânză provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ardeiul gras verde, ceapa și ciupercile în uleiul încins până se înmoaie, 5 până la 10 minute. Amestec lingură peste stratul provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De GătitUlei De Gătit
CiuperciCiuperci
ProvoloneProvolone
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Rotiți aluatul în jurul umpluturii și așezați stromboli, cusătura laterală în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți partea superioară a stromboli cu albușuri de ou; presărați 1 linguriță de parmezan și condiment Italian peste stromboli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul se rumenesc, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista