Carne tocată II

Carne tocată II
Mincemeat II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de agrișe, zahăr, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scumpe. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Carne Tocată, Carne tocată, și Carne de vită tradițională pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți carnea într-o tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scoateți carnea când ați terminat, dar nu opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
În timp ce carnea se gătește, puneți afinele și apa într-o cratiță medie și fierbeți la foc mic până când afinele încep să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Când carnea se face, se macină împreună cu merele tocate și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Măcinați portocala și lămâia, coaja și toate și așezați-le într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați afine, stafide, cireșe, coacăze, coniac, oțet, zahăr, cuișoare, nucșoară, scorțișoară și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgrișeAgrișe
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Combinați bine apoi amestecați amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se încălzește carnea tocată timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
11
Sterilizați suficiente borcane și capace de conserve pentru a se potrivi cu toată carnea tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
12
Așezați un suport de sârmă în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
13
Împachetați carnea tocată în borcane sterilizate, asigurându-vă că nu există spații sau bule de aer. Umpleți borcanele până la vârf și înșurubați capacele. Coborâți cu grijă borcanele în apă clocotită folosind un suport. Asigurați-vă că borcanele au cel puțin 2 centimetri de spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
14
Turnați mai multă apă clocotită peste borcane, dacă este necesar, astfel încât acestea să fie acoperite cu 2 centimetri de apă. Acoperiți vasul și procesați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Ridicați cu grijă borcanele din apă folosind un suport și așezați-le pe o suprafață acoperită cu lemn sau pânză, la cel puțin 2 centimetri distanță. Se lasă să se răcească, apoi verificați sigiliul apăsând pe capacul borcanului. Un capac sigilat corespunzător nu se va mișca deloc în sus sau în jos. Carnea tocată trebuie îmbătrânită timp de 2 sau 3 luni înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista