Carne tocată II
Mincemeat II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de agrișe, zahăr, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scumpe. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Carne Tocată, Carne tocată, și Carne de vită tradițională pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți carnea într-o tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți carnea când ați terminat, dar nu opriți cuptorul.
În timp ce carnea se gătește, puneți afinele și apa într-o cratiță medie și fierbeți la foc mic până când afinele încep să se despartă.
Când carnea se face, se macină împreună cu merele tocate și se lasă deoparte.
Măcinați portocala și lămâia, coaja și toate și așezați-le într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați afine, stafide, cireșe, coacăze, coniac, oțet, zahăr, cuișoare, nucșoară, scorțișoară și ienibahar.
Combinați bine apoi amestecați amestecul de carne.
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți-o în cuptor.
Se încălzește carnea tocată timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Sterilizați suficiente borcane și capace de conserve pentru a se potrivi cu toată carnea tocată.
Așezați un suport de sârmă în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți apa la fierbere.
Împachetați carnea tocată în borcane sterilizate, asigurându-vă că nu există spații sau bule de aer. Umpleți borcanele până la vârf și înșurubați capacele. Coborâți cu grijă borcanele în apă clocotită folosind un suport. Asigurați-vă că borcanele au cel puțin 2 centimetri de spațiu între ele.
Turnați mai multă apă clocotită peste borcane, dacă este necesar, astfel încât acestea să fie acoperite cu 2 centimetri de apă. Acoperiți vasul și procesați timp de 30 de minute.
Ridicați cu grijă borcanele din apă folosind un suport și așezați-le pe o suprafață acoperită cu lemn sau pânză, la cel puțin 2 centimetri distanță. Se lasă să se răcească, apoi verificați sigiliul apăsând pe capacul borcanului. Un capac sigilat corespunzător nu se va mișca deloc în sus sau în jos. Carnea tocată trebuie îmbătrânită timp de 2 sau 3 luni înainte de utilizare.