Carne Salada cu ceapă murată
Nevoie de un garnitură fără lactate? Carne Salada cu ceapă murată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 238 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți baghetă, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Carne Bistec-Friptură Columbiană Cu Ceapă Și Roșii, Cum să: ceapă roșie murată, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și sarea kosher într-un castron mic.
Combinați sarea afumată și piperul afumat; frecați carnea de vită.
Se pune într-o tigaie adâncă și se acoperă cu amestec de zahăr. Se răcește, neacoperit, 2 zile, transformând ocazional carnea de vită.
Îndepărtați carnea de vită din amestecul de întărire, ștergând toate reziduurile. Înfășurați carnea de vită în tifon și agățați deasupra unui bol la frigider (pentru a scurge lichidul) 8 ore sau peste noapte.
Tăiați carnea de vită în felii foarte subțiri. Top felii de baghetă cu carne de vită și ceapă murată.