Carne Lite: Tuna-Năut Răspândit
Carne Lite: Tuna-răspândirea năutului ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 216 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de oțet de sherry, măsline vindecate cu ulei, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne Lite: Paste Cu Nuci, Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, și Carne Lite: Resturi Empanadas.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, nautul, tonul cu uleiul său, roșiile uscate la soare, măslinele și oțetul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 5 până la 10 ori, răzuind vasul de câteva ori, până când aveți o pastă foarte grosieră și groasă. (Dacă îl pulsezi prea mult, devine neatrăgător de moale și pastos. Nu ceea ce vrei.)
Transferați răspândirea într-un bol de amestecare, amestecați pătrunjelul și dați-i un gust. Condimentează cu sare și piper, amestecând suficient ulei de măsline pentru a-l aduce împreună.
Serviți răspândirea cu pâine plată, scoateți-o pe un sandviș sau umpleți-o în ardei piquillo întregi pentru un aperitiv impresionant, dar ușor.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah