Carne Lite: Tuna-Năut Răspândit

Carne Lite: Tuna-Năut Răspândit
Carne Lite: Tuna-răspândirea năutului ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 216 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de oțet de sherry, măsline vindecate cu ulei, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne Lite: Paste Cu Nuci, Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, și Carne Lite: Resturi Empanadas.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, nautul, tonul cu uleiul său, roșiile uscate la soare, măslinele și oțetul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 5 până la 10 ori, răzuind vasul de câteva ori, până când aveți o pastă foarte grosieră și groasă. (Dacă îl pulsezi prea mult, devine neatrăgător de moale și pastos. Nu ceea ce vrei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați răspândirea într-un bol de amestecare, amestecați pătrunjelul și dați-i un gust. Condimentează cu sare și piper, amestecând suficient ulei de măsline pentru a-l aduce împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Serviți răspândirea cu pâine plată, scoateți-o pe un sandviș sau umpleți-o în ardei piquillo întregi pentru un aperitiv impresionant, dar ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Pâine PlatăPâine Plată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista